objednávky tel.474656119 nebo 777550677

výroba a prodej lahůdek a potravin studené kuchyně

GDPR

Informace a přístup k osobním údajům(GDPR)

Lahůdky OSADA spol. s.r.o.
IČO: 05548586
se sídlem:
ul. Na Folimance 2155/15,Vinohrady 120 00 Praha 2

 Informace a přístup k osobním údajům
dle čl. 13 nařízení EU č. 2016/679 (GDPR)

 

 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro klienty a dodavatele dle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) Společnost poskytuje informace o zpracování osobních údajů, které subjekt údajů správci údajů poskytl v rámci zahájení činnosti při plnění smluvního vztahu:

(1) Správce osobních údajů: Správcem osobních údajů je společnost Lahůdky OSADA spol. s.r.o., se sídlem Na Folimance 2155/15,Praha 2, provoz výrobna Lahůdky OSADA, ul. Budovatelů 1356,Jirkov –IČ:05548586, Kontaktní osoby: jednatel firmy Jan F e j f e r ,  e-mail: lahudkyosada@email.cz

(2) Účel zpracování: Správce údajů bude zpracovávat osobní údaje subjektu údajů pro účely plnění smluvního vztahu v oblasti výroba potravinářských výrobků včetně prodeje zboží a souvisejících činností (poskytování zboží/služeb).

(3) Právní základ: - Souhlas subjektu údajů: pro účely marketingu a obchodu - Plnění či uzavření smlouvy: pro účely dodání zboží a služeb - Právní povinnost (zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník; zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě; zákon č. 455/1991 Sb., živnostenský zákon; zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví; zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty) -

 (4) Zpracovatelé osobních údajů: Osobní údaje jsou správcem údajů poskytnuty k dalšímu zpracování externím poskytovatelům účetních služeb, právních služeb, přepravní společnosti, jejichž totožnost bude subjektu údajů sdělena na vyžádání.

(5) Další příjemci: Správce údajů může z důvodu oprávněného zájmu zpřístupnit poskytnuté osobní údaje správcem údajů pověřeným smluvním partnerům v oblasti IT služeb a technologií, marketingových služeb, poradenských služeb, certifikačních služeb, jejichž totožnost bude subjektu údajů sdělena na vyžádání.

6) Další třetí strany: Správce údajů poskytuje z důvodu státního dozoru, prevence, vyšetřování, odhalování či stíhání trestných činů nebo výkonů trestů, včetně ochrany před hrozbami pro veřejnou bezpečnost a jejich předcházení, osobní údaje příslušným orgánům veřejné moci nebo jiným subjektům, jež jsou oprávněni ke zpracování osobních údajů.

(7) Jiné účely zpracování: Správce údajů může použít poskytnuté osobní údaje i pro obchodní a marketingové účely.

(8) Doba uložení osobních údajů: Správce údajů uchovává osobní údaje po dobu trvání plnění smluvního vztahu a dále po dobu, kterou mu ukládají zákonné předpisy. Výjimkou může být uchování osobních údajů pro obchodní a marketingové účely.

(9) Práva subjektu údajů: Právo na přístup k osobním údajům - subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům, které se ho týkají, správce údajů je povinen poskytnout kopii zpracovávaných osobních údajů. Právo na opravu a doplnění osobních údajů - subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů bez zbytečného od kladu opravil nebo doplnil nepřesné osobní údaje, které se ho týkají.

 (10)Právo na výmaz - subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se ho týkají, pokud: - osobní údaje nejsou potřebné pro účely, pro které byly zpracovávány - subjekt údajů odvolá souhlas k zpracování osobních údajů - subjekt údajů vznese námitky proti zpracování - osobní údaje byly zpracovány protiprávně - uchování osobních údajů nepředepisují další relevantní zákonné předpisy - se nejedná o veřejný zájem v oblasti veřejného zdraví, archivace, vědeckého či historického výzkumu, statistiky - se nejedná o výkon nebo obhajobu právních nároků. Právo na omezení zpracování - subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů v odůvodněných případech omezil zpracování osobních údajů. Právo na přenositelnost osobních údajů - subjekt údajů má právo získat osobní údaje, které se ho týkají, ve strukturované, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci. Automatizované individuální rozhodování - subjekt má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování včetně profilování, pokud toto není nezbytné pro plnění smlouvy. Právo podat stížnost u dozorového úřadu - subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového úřadu, tzn. Úřadu pro ochranu osobních údajů.

(11) Neposkytnutí osobních údajů: Subjekt údajů musí poskytnout osobní údaje ze zákonných důvodů nebo uvedené v obchodní smlouvě, v opačném případě by bylo znemožněno plnění obchodní smlouvy.

(12)Další ustanovení: Pokud subjekt údajům poskytne správci údajů souhlas k nakládání s osobními údaji nebo neuzavře se správcem obchodní vztah a nejsou pro zpracování žádné jiné důvody, budou jeho osobní údaje v písemné podobě skartována a v elektronické podobě smazána. Další osobní údaje, které subjekt údajů neposkytl správci údajů osobně, mohou být získávány z veřejně přístupných zdrojů.

 

 

Lahůdky OSADA spol. s r.o. , se sídlem Na Folimance 2155/15,Vinohrady, 120 00 Praha 2

IČ:05548586 DIČ:CZ05548586

 

 

 

 

 

 

Přihlášení